Varhaiskasvatuksen, yleisten kulttuuripalveluiden, nuorisotyön, liikunnanohjauksen- ja uimakoulujen tehtävät, Otavan Opiston kesätyötehtävä

Linkki kesätyöhakulomakkeelle

Kulttuuri, tapahtuma ja esiintyjätehtävät  

(Hulivili-karnevaali)
Kesätyö sisältää erilaisia avustavia tehtäviä Hulivilikarnevaaleihin liittyen, kuten mm. tiedotukseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, tavaroiden pystytys ja purku sekä erilaiset järjestelytehtävät. Tehtävään valittavalta edellytämme reipasta asennetta, kykyä toimia lasten kanssa, sopeutumista vaihteleviin työtehtäviin sekä ulospäinsuuntautuneisuutta. Hulivilikarnevaalit järjestetään 28.6.-4.7.2021, joten työtehtävä alkaa kesäkuun alkupuolella.

Esiintyjä

Haemme paikallisia nuoria, joilla on osaamista ja harrastustaustaa esim. musiikin, tanssin tai muun esittävän taiteen parista. Tehtävänä on ryhmässä / pareittain kiertää esiintymässä ympäri Mikkeliä ennakkoon sovittavissa paikoissa. Huom. Varaudu mahdollisessa haastattelutilanteessa antamaan soitto-, tanssi-, improvisaatio- tai muu esiintymisnäyte taidoistasi omia instrumentteja tai välineitä käyttäen. Tehtävässä painotamme esiintymistaitoa ja -rohkeutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, lisäksi kesätyö voi sisältää muita kulttuuripalveluiden avustavia järjestelytehtäviä.

Liikunta, uimakoulut ja IIK! –mikä meno -toiminta:
IIK! –mikä meno –toiminnan ohjaajat (kesäkuu)
Liikunnanohjausta lapsille ympäri Mikkeliä. Edellytämme liikunnallista asennetta ja valmiutta lapsiryhmien ohjaamiseen.

Uimakoulujen apuohjaajat (heinäkuu)
Uimakoulujen apuohjaajana, uimaopettajan rinnalla toimiminen. Edellytämme valmiutta ja halua työskennellä järvivedessä sekä liikunnallista asennetta ja valmiutta lasten ohjaamiseen.

Nuorisotyön ohjaustoiminta:

Nuorisotyötä tehdään kesällä erilaisissa toimintaympäristöissä ulkona ja nuorisotiloissa. Kesällä 2021 Mikkelissä toimii myös nuorisopalveluiden ja Aseman lapset ry:n yhteistyönä liikkuvan nuorisotyön Wauto, ”nuorisotila pyörillä”.  Kesätyöntekijät yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa järjestävät toimintaa ja kohtaavat nuoria pääasiassa iltapäivisin ja iltaisin. Ohjaustoimintaan haetaan nuoria, joilla valmius toimia muiden nuorten ohjaajina ja innostajina sekä tiedottajina mm. some-kanavissa. Wauto-toimintaan kaivataan täysi-ikäistä kesätyöntekijää, jolla nuorisotyön opinnot meneillään. Jos olet ulospäinsuuntautunut etkä epäröi toimia nuorten parissa, hae nuorisotyön tehtäviin.

Otavan Opisto 

Kesätyöntekijäksi Otavan Opistoon (1 paikka). Kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluu erilaiset kiinteistöhuoltoon liittyvät sisä- ja ulkotyöt. Tietotekniikasta vastaavan tiimin sekä asuntolanhoitajan apulaisena toimiminen. Lisäksi työhön liittyy myös asiakaspalvelua, ohjaustyötä sekä tarvittaessa keittiössä työskentelyä. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä positiivista asennetta. Otavan Opisto tarjoaa kesätyöntekijälle monipuolisen työpaikan sekä kokemuksen.    

Varhaiskasvatus
Kesätyö sisältää monipuolisia avustavia tehtäviä varhaiskasvatuksen arjessa. Kesätyöntekijä ohjaa ja osallistuu lasten leikkeihin ja peleihin niin sisällä kuin ulkonakin, valmistaa materiaaleja, esimerkiksi askartelee synttärikortteja sekä tekee pieniä siivoustehtäviä.