Varhaiskasvatuksen, yleisten kulttuuripalveluiden, nuorisotyön, liikunnanohjauksen- ja uimakoulujen tehtävät

Linkki kesätyöhakulomakkeelle

Varhaiskasvatus
Kesätyö sisältää monipuolisia avustavia tehtäviä varhaiskasvatuksen arjessa. Kesätyöntekijä ohjaa ja osallistuu lasten leikkeihin ja peleihin niin sisällä kuin ulkonakin, valmistaa materiaaleja, esimerkiksi askartelee synttärikortteja sekä tekee pieniä siivoustehtäviä.

Mikkelin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut
Näyttelyiden valvoja (Wanha Muuntamo + Anttolan viljamakasiini)
Tehtävänä on kesänäyttelyn valvonta, joka pitää sisällään tilasta ja teoksista huolehtimisen, asiakaspalvelun sekä erilaiset neuvontatehtävät. Painotamme erityisesti asiakaspalvelu- ja kielitaitoja sekä itsenäistä työotetta. Anttolan viljamakasiiniin palkkaamme ensisijaisesti anttolalaisen nuoren (tämä riippuu siitä, tuleeko tilaan näyttelyä kesäksi).

Tapahtuma-avustaja (Hulivilikarnevaali)
Tehtävänä on erilaiset avustavat toimet Hulivilikarnevaaleihin liittyen, kuten mm. tiedotukseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, tavaroiden pystytys ja purku, erilaiset järjestelytehtävät. Tehtävään valittavilta edellytämme osaamista toimia lasten kanssa, heittäytymiskykyä vaihteleviin työtehtäviin sekä ulospäin suuntautuneisuutta.

Esiintyjä
Haemme paikallisia nuoria, joilla on harrastustaustaa esim. musiikin, tanssin tai esittävän taiteen kentältä. Tehtävänä on pareittain / ryhmässä kiertää ympäri Mikkeliä ennakkoon sovituissa paikoissa pienten esiintymisten osalta. HUOM! Varaudu mahdollisessa haastattelutilanteessa antamaan soitto- / tanssi- / improvisaationäyte taidoistasi. Tehtävässä painotamme esiintymistaitoa ja –rohkeutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Liikunta, uimakoulut ja IIK! –mikä meno -toiminta:
IIK! –mikä meno –toiminnan ohjaajat (kesäkuu)
Liikunnanohjausta lapsille ympäri Mikkeliä. Edellytämme liikunnallista asennetta ja valmiutta lapsiryhmien ohjaamiseen.
Uimakoulujen apuohjaajat (heinäkuu)
Uimakoulujen apuohjaajana, uimaopettajan rinnalla toimiminen. Edellytämme valmiutta ja halua työskennellä järvivedessä sekä liikunnallista asennetta ja valmiutta lasten ohjaamiseen.

Nuorisotyön ohjaustoiminta:
Nuorisotyön kesätoimintaan kuuluu liikunnallisen nuorisotyön Urpolan piste, avoimen nuorisotilatoiminnan toteuttaminen sadesäällä sekä toiminnasta tiedottaminen mm. some-kanavien kautta. Ohjaustoimintaan haetaan nuoria, joilla valmius toimia muiden nuorten innostajina ja tiedottajina. Työtä tehdään nuorisotyöntekijöiden kanssa, pääasiassa ilta-aikaan ja kohderyhmänä yli 12-vuotiaat nuoret. Jos olet ulospäinsuuntautunut, etkä epäröi toimia oman ikäistesi nuorten parissa, hae nuorisotyön tehtäviin.