Varhaiskasvatuksen, yleisten kulttuuripalveluiden sekä liikunnan, nuorison, urheilu- ja uimakoulujen tehtävät

Varhaiskasvatus

Kesätyö sisältää monipuolisia avustavia tehtäviä varhaiskasvatuksen arjessa. Kesätyöntekijä ohjaa ja osallistuu lasten leikkeihin ja peleihin niin sisällä kuin ulkonakin, valmistaa materiaaleja, esimerkiksi askartelee synttärikortteja sekä tekee pieniä siivoustehtäviä.  

Mikkelin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut

Näyttelyiden valvoja (Wanha Muuntamo + Anttolan viljamakasiini):
Tehtävänä on kesänäyttelyn valvonta, joka pitää sisällään tilasta ja teoksista huolehtimisen, asiakaspalvelun sekä erilaiset neuvontatehtävät. Painotamme erityisesti asiakaspalvelu- ja kielitaitoja. Anttolan viljamakasiiniin palkkaamme ensisijaisesti anttolalaisen nuoren (tämä riippuu siitä, tuleeko tilaan näyttelyä kesäksi).

Tapahtuma-avustaja (Hulivilikarnevaali):
Tehtävänä on erilaiset avustavat toimet Hulivilikarnevaaleihin liittyen, kuten mm. tiedotukseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, tavaroiden pystytys ja purku, erilaiset järjestelytehtävät.

Esiintyjä:
Haemme paikallisia nuoria, joilla on harrastustaustaa esim. musiikin, tanssin tai esittävän taiteen kentältä. Tehtävänä on pareittain / ryhmässä kiertää ympäri Mikkeliä ennakkoon sovituissa paikoissa pienten esiintymisten osalta. HUOM! Varaudu mahdollisessa haastattelutilanteessa antamaan soitto- / tanssi- / improvisaationäyte taidoistasi.

Liikunta, uimakoulut ja liikettä lapsille -toiminta

Liikettä lapsille! –toiminnan ohjaajat (kesäkuu):
Liikunnanohjausta lapsille ympäri Mikkeliä. Edellytämme liikunnallista asennetta ja valmiutta ryhmien ja lasten ohjaamiseen.

Uimakoulujen apuohjaajat (heinäkuu):
Uimakoulujen apuohjaajana, uimaopettajan rinnalla toimiminen. Edellytämme valmiutta ja halua työskennellä järvivedessä sekä liikunnallista asennetta ja valmiutta lasten ohjaamiseen.

Nuorisotyön ohjaustoiminta

Nuorisotyön kesätoimintaan kuuluu mm. liikkuvan nuorisotyön Kesä-Hessu-auto, liikunnallisen nuorisotyön Urpolan piste ja avoimen nuorisotilatoiminnan toteuttaminen. Ohjaustoimintaan haetaan nuoria, joilla valmius toimia muiden nuorten innostajina ja tiedottajina. Työtä tehdään nuorisotyöntekijöiden kanssa, pääasiassa ilta-aikaan ja kohderyhmänä yli 12-vuotiaat nuoret. Jos olet ulospäinsuuntautunut, etkä epäröi toimia oman ikäistesi nuorten parissa, hae nuorisotyön tehtäviin.

Ohjaamo Olkkari (13-29 -vuotiaiden matalan kynnyksen palvelu)

Ohjaamo Olkkarissa kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat Ohjaamo Olkkarin tiedottamiseen liittyvät avustavat tehtävät, joihin voi liittyä mm. somekanavien päivittämistä ja blogitekstien kirjoittamista. Lisäksi tehtäviin kuuluvat erilaisissa tilaisuuksissa ja toiminnoissa avustaminen, avustavat toimistotyöt sekä erilaiset järjestely -ja siivoustyöt.