Opastus- ja asiakaspalvelutehtävät

Näissä tehtävissä on eduksi iloinen asenne, asiakaspalvelutaidot ja hyvä paikallistuntemus.

Asiointipiste, Maaherrankatu 9-11
Asiakaspalvelun avustavat tehtävän, neuvonta virastotalon aulan infopisteessä.

Tehtävään haetaan hakuvalikon kohdasta Konserni- ja elinvoimapalveluiden palvelualue/Asiointipiste

Kirjasto
Kirjastossa kesätyöntekijän töihin kuuluu muun muassa aineistojen hyllyttämistä, kunnon tarkastamista ja asiakaspalvelua. Kesätyöntekijä voi myös päivittää kirjaston somekanavia ja kirjoittaa blogitekstejä.

Tehtävään haetaan hakuvalikon kohdasta Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue/Kirjasto

Mikke-junat
Toimit opastustehtävissä Mikke katujunassa, joka kiertää Mikkelin nähtävyyksiä.  Asiakkaasi voivat vaihtua kierroksen aikana useita kertoja, koska  katujunan kyydistä voi poistua haluamallaan pysäkillä ja nousta takaisin kyytiin seuraavalle kierrokselle.

Tehtävään haetaan hakuvalikon kohdasta Konserni- ja elinvoimapalveluiden palvelualue/Opastustehtävät/katujuna

Museot
Mikkelin kaupungin museot tarjoaa kesätöitä 8-9 nuorelle eri puolilla kaupunkia sijaitsevien museokohteiden valvonta- ja opastustehtävissä.

Tehtävään haetaan hakuvalikon kohdasta Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue/Museot

Urpolan luontokeskus
Urpolan luontokeskus on auki kesällä 2018 toukokuun alusta elokuun loppuun. Urpolan luontokeskuksen toiminnasta vastaa toiminnanohjaaja, jonka avustajiksi palkataan kesällä 2018 5 opasta (pääsääntöisesti 1 kk:ksi kerrallaan), joiden tehtävänä on esitellä Urpolan luontokeskuksen näyttelyä (kesän 2018 näyttelyn teema tarkentuu kevään 2018 aikana) luontokeskuksessa vieraileville ja ohjata luontokeskuksessa vierailevia ryhmiä, joista suurin osa on päiväkoti- ja koululaisryhmiä (alakoulu). Opas myös suunnittelee ja vetää ryhmille ja heinäkuussa järjestettävälle lasten luontokerholle erilaisia toimintatuokioita. Lisäksi työhön sisältyy näyttelyn valmisteluun ja ylläpitoon ja yleisen siisteyden ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Oppaalta odotetaan reipasta ja iloista asennetta työhön ja asiakaspalveluun, oma-aloitteisuutta ja kykyä tulla lasten kanssa toimeen.