Ruokapalveluiden, puhtauden, pelastuslaitoksen tuki- ja alueiden ylläpidon tehtävät

Ruokapalvelveluiden, puhtauden sekä tuki- ja alueiden ylläpidon tehtäviä on Mikkelin, Anttolan, Haukivuoren, Ristiinan ja Suomenniemen alueilla.

Ruoka- ja puhtauspalvelut
Ruoka- ja puhtauspalveluiden kesätöissä on mahdollista suuntautua joko keittiön avustaviin tai puhtauspalveluiden tehtäviin. Puhtauden tehtäviä ovat eri kiinteistöissä tehtävät peruspesut tai päivittäiset ylläpitosiivoukset.  

Pelastuslaitos
Mikkelin paloaseman valmiuteen ja varautumiseen liittyvät päivittäiset tukitehtäviä, kuten kaluston ja ajoneuvojen huolto- ja puhdistustoimet, kiinteistön ja ulkoalueinen siisteys sekä logistiikkaan liittyvät tukitehtävät vakituisen henkilöstön apuna.

Tilakeskus/ järjestely- ja huollon tukitehtävät
Pääasiallisia työtehtäviä ovat kiinteistöjen piha-alueiden vihertyöt urakoitsijan työnjohdon alaisuudessa. Vaatimukset: hyvä asenne ja reipas ote työntekoon

Liikuntapalvelut
Kentät

Urheilupuiston, ulkokenttien ja golfkentän kunnossapitotyöt muun muassa kastelu, nurmenleikkaus, roskien keräys sekä huoltorakennusten siivous.

Uimarannat 
Nurmenleikkaus ja roskien keräys sekä laavujen ja beachkenttien pienet kunnostustyöt.

Jäähallit        
Plexien pesua ja muita pieniä korjaus- ja maalaushommia.

Ulkoalueitten hoito
Ulkoalueita hoidetaan säällä kuin säällä. Tehtävään haettaessa on varauduttava pukeutumaan sääolosuhteiden vaatimusten mukaisesti (omat sadeasut ja kumisaappaat, suojautuminen auringolta jne.).
YIT
Koululaiset toimivat puistojen ja yleisten alueiden ylläpitotöissä. Ylläpitoon kuuluu pääasiassa puhtaanapitoa ja pensas- sekä perennaryhmien kitkentää.

Viherpalvelut Hyvönen
Kesätyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu mm. puhtaanapito puistoissa, liikenneväylillä ja satamassa -kalusteiden ja varusteiden kunnossapito -pensaiden, perenna-alueiden ja kesäkukkien hoito -nurmi alueiden niitto ja viimeistely -puiden hoito.

Työllisyyspalvelut
Kesätyöt työllisyyspalveluilla on pääsääntöisesti Mikkelin seudulla tienlaitaraivausta raivaussahoilla, risujen kasausta kourakasoihin, kesäkuun lopulla ja heinäkuussa mukaan tulee vieraslajitorjunnat (Lupiini ja Jättipalsami). Maakunnissa mahdollisesti myös retkeilyreittien kunnostusta ja pienimuotoista rakentamista.

Työllisyyspalveluiden tehtäviin haetaan hakuvalikon kohdasta Konserni- ja elinvoimapalveluiden palvelualue/Tukitehtävät (raivaus ym.)