Nuorisopalveluiden avustukset

Mikkelin kaupungin nuorisopalveluiden avustusten tarkoitus on tukea monipuolista nuorisotoimintaa, mahdollistaa harrastustoimintaa ja edistää eri toimijoiden yhteistyötä. Avustustoiminta on aina kohdennettua ja harkinnanvaraista. Avustuksia myönnettäessä kiinnitetään huomiota avustuksen tarpeeseen, hakijan toiminnan laatuun ja laajuuteen, toiminnan vaikutukseen paikkakunnan nuorisotoiminnassa sekä hakijan muualta saamaan tukeen. Avustuksia myönnetään samaan tarkoitukseen vain yhdestä määrärahasta kaupungin sisällä. Avustuksilla ei tueta yksityisiä henkilöitä, yrityksiä, keskusjärjestöjä tai Mikkelin kaupunkikonserniin kuuluvia yksiköitä.

Avustuksia ei saa käyttää tupakan, alkoholin tai muiden päihdyttävien aineiden hankintaan.

Vuosiavustuksia ovat toiminta-avustus ja ohjaajien palkkausavustus. Vuosiavustukset haetaan sähköisesti maaliskuun loppuun mennessä. Kohdeavustuksia myönnetään mikkeliläisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten toimintaryhmille lähinnä kertaluontoisten hankkeiden tukemiseen. Kohdeavustuksia voit hakea sähköisellä lomakkeella koko vuoden ajan.

Toimintaohjeet

1. Avaa haluamasi hakemuslomake verkkoasiointilinkistä.

2. Tunnistaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

3. Täytä lomake ja lisää liitteet.

4. Tarkista ja lähetä hakemus.

5. Saat hakemuksesi päätöksen sähköpostitse.

Mikäli joudut jättämään hakemuksen täyttämisen kesken, muista tallentaa se. Pääset jatkamaan hakemuksen tekemistä kirjautumalla palveluun uudestaan.