Tilojen varaaminen

TIEDOTE KORONA -VIRUKSEEN LIITTYEN:

Rajoituksia liikunta- ja nuorisotilojen käytössä 2.-21.12.2020

  • Raviradantien, Anttolan ja Suomenniemen kuntosalit ovat suljettuina. Rantakeitaan kuntosali on normaalisti avoinna.
  • Jäähallit, uimahallit ja liikuntasalit ovat suljettuina. Poislukien alle 12- vuotiaat eli vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat, voivat jatkaa harjoittelua, kunhan tilassa/harjoituksessa on samaan aikaan maksimissaan 20 henkilöä ohjaajat mukaan lukien. Ammattimainen urheilu voi jatkua, kunhan tilassa/harjoituksessa on samaan aikaan maksimissaan 20 henkilöä. Tämä koskee yli 18-vuotiaita SM-tason urheilijoita.
  • Hänninkenttä: Yleisöluistelussa pukukopit eivät ole käytössä. 

Urpolan kartano 30.11.2020 alkaen

Toistaiseksi kaikki yli kuuden henkilön tilaisuudet perutaan vallitsevan kortonatilanteen vuoksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme muutoksista koronaohjeistuksen mukaisesti.

 

Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana. Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta ja muokata omia hakemuksiasi.

Voit selailla eri tilojen varauksia tai vapaana olevia aikoja kirjautumatta, mutta tehdäksesi varaushakemuksen sinun täytyy ensin rekisteröityä käyttäjäksi/luoda käyttäjätunnus. Selaa varauksia

Tilojen hakeminen

Yksittäiset varaukset käsitellään 7 arkipäivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Varauksen peruminen

Sisäliikuntatilojen varauksien peruutukset tulisi tehdä vähintään 14 vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa. Ulkoliikuntatilojen (myös maapohjahalli) varauksien peruutukset tulisi tehdä vähintään 5 vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa.
Jos näitä määräaikoja ei noudateta, varaaja on velvollinen maksamaan ko. vuoroista hinnaston mukaisen taksan.

Urpolan kartanon varaus tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen varausajankohtaa.

Kaikki varauksien peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostilla tilavaraukset@mikkeli.fi.
 

Jos sinulla on jo tunnukset

Kirjaudu sisään Timmiin.

Rekisteröidy Timmiin

Voit rekisteröityä Timmin käyttäjäksi täältä.

Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Sen jälkeen voit kirjautua sisään järjestelmään.

Unohditko Timmi-salasanasi?

Saat uuden salasanan tästä