Sisäliikuntapaikat

Artikkelikuva

Mikkelissä on kaksi uimahallia, Viihdeuimala Rantakeidas Rantakylässä ja Naisvuoren uimahalli keskustassa. Kaupungin ylläpitämiä liikuntasaleja ovat koulujen salien lisäksi Rantakeitaan ja Haukihallin liikuntasalit. Kalevankankaalta löytyvät kilpajäähalli ja harjoitusjäähalli sekä pääasiassa jalkapallokäytössä oleva kuplahalli. Kalevankankaan liikunta-alueelta löytyy myös muiden palveluntarjoajien ylläpitämiä monipuolisia sisäliikuntatiloja.

Haukihallilla, Anttolatalossa ja Rantakeitaalla on yleisökäytössä olevat kuntosalit. Raviradantiellä on lisäksi kaksi pääsääntöisesti yhdistyskäyttöön tarkoitettua kuntosalia, joista toinen on Ravidantie 8:ssa ja toinen kilpajäähallissa.

Toimintaohjeet

Liikuntasalien, kuntosalien ja Kuplahallin erilaiset vakiovuorot, kilpailut, ottelut ja muut tapahtumat tulee varata sähköisen tilavarausjärjestelmän kautta. Vapaita vuoroja voit käydä selaamassa tilavarausjärjestelmästä. Jäähallien vuorot varataan suoraan jäähalleilta.

Haukihallin kiipeilyseinä ja volttimonttu ovat käytettävissä erillissopimuksella ottamalla yhteyttä hallimestariin.

 

Verkkoasiointikanavat

Voit rekisteröityä yhdistyksen, yrityksen tai muun toimijan edustajana Timmi-järjestelmään ja tehdä varaushakemuksia.

Kun rekisteröidyt Timmin käyttäjäksi yksityishenkilönä olet itse henkilökohtaisesti vastuussa varaushakemuksesta ja laskusta.

Mikkelin kaupungin tilavarausjärjestelmä.