Sisäliikuntapaikat

Mikkelissä on monia sisäliikuntatiloja, joissa voi harrastaa muun muassa lentopalloa, koripalloa, salibandyä, sulkapalloa ja futsalia. Lisäksi Kuplahallilla on mahdollisuus pelata jalkapalloa ympäri vuoden.

Mikkelin alueella on muutama suurempi liikuntasali ja useita pienempiä koulujen saleja. Haukihallilla, Kisakaaren urheilutalolla ja Rantakeitaalla on myös yleisökäytössä olevat kuntosalit.

Toimintaohjeet

Liikuntasalien ja Kuplahallin erilaiset kilpailut, ottelut ja muut tapahtumat sekä vakiovuorot tulee varata sähköisen tilavarausjärjestelmän kautta. Vapaita vuoroja voit käydä selaamassa tilavarausjärjestelmästä.

Haukihallin kiipeilyseinä ja volttimonttu ovat käytettävissä erillissopimuksella ottamalla yhteyttä hallimestariin.

 

Verkkoasiointikanavat

Tilavaraukset yhdistyksille tai yrityksille Timmi-tilavarausjärjestelmässä

Voit rekisteröityä yhdistyksen, yrityksen tai muun toimijan edustajana Timmi-järjestelmään ja tehdä varaushakemuksia.

Tilavaraukset yksityishenkilönä Timmi-tilavarausjärjestelmässä

Kun rekisteröidyt Timmin käyttäjäksi yksityishenkilönä olet itse henkilökohtaisesti vastuussa varaushakemuksesta ja laskusta.

Timmi-tilavarausjärjestelmä tilojen ja vapaiden aikojen selailu

Timmi-tilavarausjärjestelmässä voit selailla Mikkelin kaupungin eri tilojen varauksia tai vapaana olevia aikoja kirjautumatta, mutta tehdäksesi varaushakemuksen sinun täytyy ensin rekisteröityä käyttäjäksi/luoda käyttäjätunnus. Voit rekisteröityä joko yksityishenkilönä tai yrityksen/seuran yhdyshenkilönä.